Webinars formatius – repensant el retail en la post-covid – Andorra

Formació

Data: maig-juny 2020

LOGO_INTUERI

REPENSANT EL RETAIL (28 de maig de 2020)

Davant l’allau d’informació, reflexions i pronòstics, la sessió –a partir d’un coneixement i reflexió sobre la situació del país i la seva singularitat-, identificar els aspectes més rellevants i quins podrien ser els propers passos i enfocaments que s’haurien d’afrontar davant el futur immediat tant incert en el que el Retail es troba immers.

L’objectiu es com posar-nos en marxa, els next steps…

RETAIL TOUR REVIEW – Idees Clau (10 de juny de 2020)

Les coses han canviat i ens hem d’adaptar… Hi ha qui ho ha fet ràpidament, com? Trobant la manera de ser més útils, referents, necessaris, diferents per al client.

La clau és com som capaços de generar nou VALOR,

Aquesta no és una tasca fàcil ni ràpida, però la sessió va ser una oportunitat de compartir el coneixement que al llarg de més de 15 anys hem recollit viatjant de la mà d’empresaris, a ciutats de referencia internacional en retail. Això ens ha permès detectar les tendències del mercat, així com comprovar i contrastar quines s’han mantingut en el temps. Des d’Intueri hem treballat per convertir aquesta experiència en idees clau aplicables al territori i a les empreses. Ara més que mai cal identificar quines d’aquestes propostes de valor han vingut per quedar-se.