Workshop open innovation challenge for a smart and sustainable Andorra

Jornades - Ponències

Data: 17 de enero de 2019

LOGO_INTUERI

L’Open Innovation Challenge for a Smart and Sustainable Andorra, organitzat per Actua, finalitzà la seva primera edició amb la participació de 70 experts internacionals en matèria d’innovació.  Del 14 al 18 de gener, els professionals d’Andorra, Taipei, Boston, Hamburg, Barcelona, Tolosa, Lió, Lovaina, Helksinki i Tokio van presentar els projectes i línies de treball que estan duent a terme en les respectives ciutats en els àmbits de l’energia i l’urbanisme, la mobilitat i el turisme i comerç.

Les sessions de treball van servir per avançar conjuntament en la identificació dels reptes d’innovació a Andorra en els diferents temàtiques.

La nostra participació com a INTUERI CONSULTING fou traslladà l’experiència i coneixement adquirit després de treballar des del 2018 en diferents projectes vinculats al retail del país. En concret, identificar quins són els reptes del retail andorrà, i una reflexió sobre l’actual model de distribució i les noves propostes que a nivell de gestió, promoció, dinamització i oferta comercial  es plantegen.