Política de privacitat

En compliment del que disposa el Reglament General de Protecció de Dades i la resta de normativa vigent, INTUERI CONSULTING l’informa que les dades personals que siguin proporcionades a través del formulari de contacte del web seran tractades amb la finalitat d’oferir-li la informació sol·licitada, sobre la base del seu consentiment.

L’informem que les seves dades no es cediran a cap tercer i que seran conservades mentre siguin necessàries per  a aquesta finalitat i vostè no sol·liciti la seva supressió.

Així mateix, l’informem que té dret a accedir a la informació que li concerneix, a rectificar-la en cas de ser errònia, a sol·licitar la seva supressió, a limitar o oposar-se al tractament o a la portabilitat de les seves dades personals, així com a revocar el seu consentiment dirigint-se a l’adreça Carrer Francesc Moragas, 1-3, entre 6, 08172 Sant Cugat del Vallès o a l’email info@intueri-consulting.com, indicant el dret que desitja exercitar i identificant-se correctament.

Si no estigués d’ acord amb el tractament que realitzem de les seves dades personals, li recordem que té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent.

Cookies: Aquest lloc web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, que permeten el funcionament i la prestació dels serveis oferts en el mateix.