Magnific Place – Zones d’excel·lència comercial

Un projecte referent de les millors experiències comercials urbanes, mitjançant una xarxa que faciliti la seva millora, posicionament i projecció.

L’any 2022 i posteriorment el 2023 per iniciativa de dues institucions (Barcelona Oberta entitat que representa la unió dels eixos comercials i turístics de Barcelona i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona), es desenvolupà un projecte específic per a la millora de les zones comercials urbanes (finançament de la  Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, a més del Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea).

El treball inclou un pla d’acció, on es defineix, la missió, visió, valors i accions per al seu posicionament i promoció. Durant el 2023 es desenvoluparen tots els materials de màrqueting, així com la metodologia per al tractament d’aquestes zones. 

Video de presentació del projecte

Un document destacable és la Guia per a les zones d’excel·lència comercial que ha desenvolupat Intueri Consulting, i que permet concretar els eixos de treball d’una zona comercial, a partir de 5 àmbits d’anàlisis i la valoració dels seus respectius indicadors. 

El valor d’aquest projecte està en la innovació i la creativitat d’un projecte específic per a la millora de les zones comercials urbanes, que parteix de 0 i que finalment ofereix una marca, uns continguts i una metodologia específica de treball.